Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Maandelijks 23 miljoen bezoeken, 80 miljoen zoekopdrachten en 650 miljoen bekeken foto’s. Dat vraagt nogal wat van de servers én van onze medewerkers. Gelukkig werken bij funda enthousiaste professionals met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en stevige drive waardoor we 24/7 kunnen performen.
De ontwikkelteams van funda werken nauw samen volgens SCRUM en leveren in korte wekelijkse sprints diverse functionaliteiten op. Denk aan nieuwe manieren voor consumenten om te zoeken, het integreren van informatie over scholen en supermarkten in de buurt, of het toegankelijk maken van funda’s terrabytes aan ‘Big Data’ voor makelaars. Ook voor het optimaal presenteren van een huis of bedrijfspand probeert funda de nieuwste innovaties uit, zoals de Google Glass en Oculus Rift. Dacht je misschien dat funda ‘af’ was? Kom dan eens binnenkijken en kennismaken met onze 80 medewerkers!

Functiebeschrijving

Als Developer maak je onderdeel uit van een Agile SCRUM-team dat bestaat uit een Product Owner, UX-designer, meerdere developers en een Agile tester. Samen werken jullie aan een eigen focusgebied waarbinnen volop ruimte is voor nieuwe ideeën, experimenteren, trial & error en leren ‘on the spot’. Je zult daarnaast nadrukkelijk betrokken zijn bij het bepalen van visie en strategie van het team.

Er wordt vooral gewerkt met Microsoft server-technologieën zoals ASP.NET, C#, SQLServer en MSMQ, maar ook met open source producten zoals memcached, Apache Solr, Hadoop, Python en Git. Ontwikkelaars houden zich binnen het team zowel met front-end (MVC pagina’s, javascript) als back-end ontwikkeling bezig. Het is fijn als je met al die technologieën ervaring hebt, maar zo niet, dan gaan we ervanuit dat je zo'n taal of tool snel genoeg leert.

Functie-eisen

Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring met het professioneel bouwen van (high volume) websites. Je beschikt over ruime ervaring met ASP.NET en C#. Je bent een teamspeler en vindt het leuk om samen aan een mooi product te werken. Je bent resultaatgericht, denkt graag mee en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Ervaring met een Agile werkwijze (in het bijzonder met SCRUM) is een pré. Je houdt ervan om te experimenteren, verdiept je graag in nieuwe technologieën en kan daar enthousiast over vertellen. Bovendien beschik je over een gezonde dosis humor.


Funda biedt

- Flexibele werktijden
- Een prettige werkomgeving en open sfeer met gedreven collega’s
- Een goed basissalaris en een bonussysteem
- Een pensioenregeling die voor 60% betaald wordt door de werkgever
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoonregeling, internetvergoeding voor thuis en betaalbaar
  sportabonnement
- Veel ruimte om je verder te ontwikkelen met opleidingen, conferenties en seminars
- Uitgebreide lunch in onze keuken, met verse soep, salade en broodjes
- De hele dag lekkere koffie (Nespresso), thee, frisdrank en (gezonde) snacks
- Op z’n tijd een gezellig potje tafeltennis of tafelvoetbal


Interesse?

De functie is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft als standplaats ons kantoor in Amsterdam.

Wil jij graag meebouwen aan één van de populairste en drukst bezochte online platforms van Nederland? Reageer dan snel en mail een motivatiebrief met CV naar personeelszaken@funda.nl o.v.v. "Software Developer". Als we je op gesprek uitnodigen, dan zien we graag wat code van je. Daarom deze programmeer-opdracht.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floris Ariëns, Recruiter, telefoon: 06 - 278 855 79 of e-mail: floris@funda.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet automatisch opgenomen worden in de selectieprocedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 13-01-2015
Standplaats Amsterdam NLD
Opleidingsniveau HBO
Uren 32 - 40
Salaris n.o.t.k.
Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden SCRUM ASP.NET, .NET C#, SQLServer en MSMQ MVC memcached Apache Solr Hadoop Python Git

Contactgegevens

Contactpersoon Floris Ariƫns

Vestigingsplaats

Solliciteer