Funda

Recruiter LinkedIn Ad - Amsterdam

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 30-10-2018 Job category Recruitment
Location Amsterdam Level Mid-Senior level
Educational level Vocational / Diploma / As... Employment type Fixed term contract with option...
Hours 32 - 40 Salary 06 - 15027486
Kelly zoekt een collega
De Recruiter bij funda is een sociaal dier met een missie. Jij bent altijd op jacht naar de knapste koppen en scheidt snel het kaf van het koren. Jij hebt LinkedIn al lang niet meer als homepage, maar zoekt steeds weer naar nieuwe manieren en wegen om talent te vinden. Na de eerste indruk weet je vaak wel genoeg. Een trucje? Welnee, jouw sociale voelsprieten staan altijd op scherp.

Het maakt niet uit wie er tegenover je zit: de CEO, een collega van Finance of een Developer. Jij kan met iedereen goed overweg. Jij weet managers enthousiast te krijgen voor een kandidaat en krijgt tegelijkertijd de kandidaat zover om voor funda te kiezen. In tegenstelling tot grotere organisaties met een leger aan recruiters zoek jij met een klein team de krenten uit de pap voor álle afdelingen. Dat is volgens je nieuwe collega Kelly ook het gave aan deze baan als recruiter bij funda. Kelly: 'Dat is uitdagend, je leert niet alleen veel mensen, maar ook veel functies kennen.'

Wat ga je doen?
Jij draagt het familiegevoel van funda uit en zorgt voor een optimale candidate experience - door jouw zorgen weet een kandidaat waar hij aan toe is tijdens het sollicitatieproces. Jij blijft continu in gesprek met onze kandidaten tot aan de indiensttreding of afwijzing, staat kandidaten bij en werpt je vaak op als vertrouwenspersoon. Dat is belangrijk. Zeker in een onzekere periode waarin iemand het spannend vindt om van baan te wisselen.

Jij doet aan actief sourcen, werkt aan de employer branding en aan strategisch recruitment. Zo werk je nauw samen met Marketing als het gaat om het opstellen van creatieve vacatureteksten en het creëren van de juiste aandacht daarvoor op social media. Volgens je collega Kelly ligt er al een mooie basis voor recruitment, maar is het tijd om dit verder te professionaliseren. Dat wil ze met jou gaan doen. Zoals het referall programma nieuw leven inblazen. Waarbij jullie collega’s motiveren om eens goed in hun netwerk rond te neuzen.

Jouw team
Je maakt deel uit van het HR team met een een HR Manager, HR Adviseur, onze interim Recruiter Kelly en een Stagiair. Jullie zitten naast de Manager Finance & HR en afdeling Finance, waar jullie ook nauw contact mee hebben. Bij funda denken we trouwens niet in hokjes: je werkt op één open verdieping. De lijntjes zijn kort, de CEO zit een paar stoelen verderop.

Wie ben jij?
Jij bent sociaal, flexibel en kunt makkelijk schakelen. Je bent heel zichtbaar binnen de organisatie en werkt met alle afdelingen en lagen binnen de organisatie. De juiste persoon vinden voor de vacature, dat geeft jou een kick. En je verliest daarbij de bigger picture niet uit het oog.

Verder herken je jezelf in het volgende:
  • Afgeronde studie in de richting HR; of andere relevante opleidingen
  • Minstens 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bureau en/of corporate ervaring)
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed
  • Je bent commercieel gedreven en hebt een grote mate van overtuigingskracht
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kunt goed zelfstandig knopen doorhakken

Enthousiast?
Dat snappen we. We zien je cv en motivatie graag verschijnen! Stuur dit via de 'Solliciteer' button o.v.v. Recruiter. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Kelly van Eerden, via het telefoonnummer 06 - 15027486.

Ken je iemand anders die geschikt is? Deel dan deze vacature via social media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a part-time job

Job category Recruitment
Industry / Industries Housing associations / developers / property
Region Noord-Holland
Keywords .

Contact information

Name Kelly van Eerden
Phone 06-50281176

Location

Apply